Rólunk bővebben

11 éven át végztünk – a Vértes Volán Zrt. alvállalkozójaként, a megyénkben elsőként, az országban az elsők között – menetrendszerinti járatokat. Ezen járatok mindegyikét sikeres közbeszerzési pályázat eredményeként végezhetjük.

Úgy érezzük a személyszállítás minden területén sikeresen tudjuk alkalmazni azokat a műszaki-, üzemeltetési-, pénzügyi- tapasztalatokat, melyeket az elmúlt évtizedekben szereztünk, és amelyek révén profi partnere vagyunk a különböző megrendelői csoportoknak.

Gépkocsivezetőink birtokában vannak a megfelelő szaktudásnak, engedélyeknek, valamint rendszeres továbbképzéseken vesznek részt. Tapasztalataik évről évre bővülnek ezzel is javítva a szolgáltatás minőségét. Minden dolgozónk rendelkezik szolgálati rádiótelefonnal, így a gépkocsivezetők könnyen tudnak kapcsolatot tartani egymással, a vezénylővel, a szerviz-kocsival, vagy akár a cég vezetőjével is. Ez által munkánkat hatékonyabban, rugalmasabban tudjuk végezni.

Cégünk saját, erdei környezetben lévő parkosított telephellyel rendelkezik, ahol jól felszerelt karbantartó műhellyel, irodákkal, oktatóteremmel, szociális helységekkel igyekszünk jó munkakörnyezetet teremteni kollégáinknak, megfelelő hátteret járműveinknek.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a folyamatos munka és fejlesztési törekvés mellett mindig jutott energiánk alapítványok, kórházak, sportolók támogatására.

Reméljük mihamarabb üdvözölhetjük Önt is megrendelőink népes táborában!

Kreisz István
alapító
Kreisz Gergely
ügyvezető
Kreisz Csilla
ügyvezető

 
2024 Kréber Kft. Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés: LIW intermedia

együttműködő partnereink


 
 VDSZ Gyógyszergyári Szakszervezete
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
      Bus-Trans-Fair Kft. Központi Statisztikai Hivatal